В Україні подешевшали свинина та курятина

15 лютого 2021 Економіка
Share Button
Ілюстративне фото
Із січня 2020 року по січень 2021 року в Україні свинина подешевшала на 2,4%, куряче філе – на 6,4%, курятина у тушках – на 1,4%; інші товари тваринного походження подорожчали.

Про це повідомляє Державна служба статистики.

У січні 2021 року сало в середньому по Україні продавалося по 81,72 грн за кг (на 6,1% дорожче, ніж у січні 2020 року); яловичина – по 149,51 грн за кг (на 10,9% дорожче); ковбаса варена першого ґатунку – по 104,73 грн за кг (на 7,1% дорожче); морожена риба – по 81,96 грн за кг (на 5,1% дорожче) ; яйця – по 32,31 грн за десяток (на 56,4% дорожче).

При цьому, із січня 2020 року по січень 2021 року подешевшали: свинина – на 2,4%, до 115,16 грн за кг; куряче філе – на 6,4%, до 93,99 грн за кг; курятина у тушках – на 1,4%, до 57,40 грн за кг.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі