В Україні розпочинає роботу перший завод з переробки часнику

13 лютого 2021 Життя
Share Button
Фото Василь Гудзовський
На Вінниччині відкривається перший завод з переробки часнику на напівфабрикати і спеції для різних галузей харчової промисловості.

Про це повідомив директор ТОВ «ППГ» Василь Гудзовський у Фейсбуці.

«Вперше в Україні і Східній Європі розпочинає роботу завод із комплексної переробки часнику на напівфабрикати і спеції для різних галузей харчової промисловості. Ми перетворюємо дуже примхливий, непростий у зберіганні і переробці овоч на чудовий, ароматний, гарно оформлений напівфабрикат для вітчизняних ковбасників, кулінарів, консервників і пекарів», – зазначив Гудзовський.

Зазначається, що ринок споживання сушеного часнику в Україні чималий, і 90% цього ринку – імпорт, переважно з Китаю.

Фото Василь Гудзовський

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі