Актуальні теми:

У Львові нетвереза водійка легковика врізалася в житловий будинок

17 серпня 2024 Львів, Трафунки
Share Button
На момент ДТП у будинку були двоє людей.

Учора ввечері, 16 серпня, у Львові, на вулиці Замарстинівській, легковик врізався у житловий будинок. Після перевірки в медзакладі стало відомо, що водійка була в стані наркотичного сп’яніння.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Як ідеться у повідомленні, 34-річна водійка, перебуваючи за кермом автомобіля “Skoda Fabia”, в’їхала в будинок та розтрощила його стіну. На той момент у будинку перебували двоє людей. 30-річній жінці знадобилася допомога медиків.,

“Під час спілкування із винуватицею та власником автомобіля, який на момент зіткнення був пасажиром, патрульні виявили у них ознаки наркотичного спʼяніння. Жінка пройшла перевірку медичному закладі — інформація підтвердилась. На водійку винесли постанову за те, що вона керувала транспортним засобом, не маючи на цього права. Також склали протоколи за ДТП та керування транспортним засобом у нетверезому стані”, — йдеться у повідомленні.

На власника автомобіля патрульні винесли постанову за передачу керування транспортним засобом особі, яка не має на це права та протокол за передачу керма нетверезій особі.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі