Актуальні теми:

На Львівщині правоохоронці виявили автомобіль із підробленими банкнотами на $54 тисячі

Share Button
Авто було припарковане на узбіччі дороги "Львів — Шегині".

На Львівщині правоохоронці виявили у припаркованому на узбіччі дороги “Львів — Шегині” авто заховані підроблені банкноти на загальну суму 54 тисячі доларів США. 

Про це повідомили в пресслужбі ТУ БЕБ у Львівській області.

Під час проведення огляду легкового авто “Toyota” детективи БЕБ виявили та вилучили документи: свідоцтво про реєстрацію ТЗ, страхові документи, довіреності, листи, рахунки, фактури, банківські чеки.

“Крім того, у внутрішній конструкції під важелем перемикання автоматичної коробки передач виявлено приховану іноземну валюту з ознаками підробки. Детективи Бюро вилучили банкноти номіналом 50 та 100 доларів США на суму 54 тисячі”, — ідеться у повідомленні.

За цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання — позбавлення волі на сім років.

Правоохоронці досліджують обставини перевезення підробленої іноземної валюти та встановлюють коло осіб, причетних до незаконної діяльності. Призначили також низку судових експертиз.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі