Актуальні теми:

Алкоголь і техніка: львівські митники продовжують викривати контрабандистів

Share Button
Митники вилучили товару на 1,5 млн грн

У пунктах пропуску Львівщини митники двічі за добу викрили водіїв, які хотіли перезви через польсько-український кордон контрабанду техніки Apple, а також в іншому випадку – партію колекційного алкоголю.

Про це повідомила пресслужба Львівської митниці.

Обидвох контрабандистів викрили 7 вересня. В першому випадку 31-річного мешканця Прикарпаття зупинили на пункті пропуску “Шегині — Медика”.

Під час огляду його Mercedes Sprinter митники виявили 38 Iphone та іншу незадокументовану техніку. Незазначена техніка була схована у картатих сумках, прикритими харчами.

“Орієнтована вартість виявлених товарів становить мільйон гривень. Справа буде розглядатися в суді. За даним фактом складено протокол про порушення митних правил” — йдеться в повідомленні Львівської митниці.

В другому випадку на пункті пропуску “Краківець — Корчова” митники зупинили 31-річного водія мікроавтобуса Mercedes. Під час перетину кордону водій задекларував лише особисті речі. Однак в ході перевірки мікроатобуса митники виявили партію колекційного алкоголю, орієнтовна вартість якого становить 500 тис. гривень.

За цим фактом правоохоронці також склали адмінпротокол.

 

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі