Актуальні теми:

Львівська міськрада продає землю у промзоні Рясне-2 під нове виробництво

Share Button
Стартова ціна ділянки - майже 5 млн грн

Львівська міська рада готує на продаж землі в промисловій зоні Рясне-2 через електронний аукціон. Стартова ціна за ділянку 0,3 га становить майже 5 млн грн.

Відповідний проєкт ували оприлюднили у серпні на офіційному порталі міської ради Львова.

В проєкті ухвали пропонують продати земельну ділянку на вул. Т. Шевченка, що у промзоні “Рясне-2”, на земельних торгах у формі електронного аукціону.

Ідеться про ділянку площею 0,3804, що знаходиться на вул. Т. Шевченка у промзоні “Рясне-2” в Шевченківському районі Львова й перебуває у комунальній власності. На цій ділянці відсутні будь-які об’єкти нерухомості.

Ділянку, яка належить до земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення, планують продати на торгах для будівництва виробничого підприємства з адміністративно-побутовими і офісними приміщеннями.

Вартість ділянки становить 4 941 396 грн.

“Продати у власність земельну ділянку площею 0,3804 га на вул. Т. Шевченка, промзона “Рясне-2″, на конкурентних засадах для будівництва виробничого підприємства з адміністративно-побутовими і офісними приміщеннями” – йдеться в ухвалі.

Як пояснили у міськраді, продаж цієї земельної ділянки дозволить залучити додаткові кошти до міського бюджету та забезпечить ефективне використання земельного фонду.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі