Актуальні теми:

Львівські медики з американськими колегами прооперували дітей з вадами обличчя та шиї

10 вересня 2024 Здоров'я, Львів
Share Button
До лікарів звертаються із вродженими вадами, деформаціями обличчя та травмами очей, губ, вух, носа.

Львівський «ОХМАТДИТ» відвідали ЛОР, пластичний і реконструктивний хірург Роман Букачевський та пластичний хірург, ЛОР Джон Фродел.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Також хірурги зі США разом з керівником Клініки невідкладної та малоінвазивної хірургії, хірургом Ігорем Гулавським та щелепно-лицевою хірургинею Христиною Пограничною зробили малоінвазивне втручання 8-річному хлопчику із деформуючими, післяопіковими рубцями шиї.

Окрім цього, медики склали план лікування та операцій з приводу складних розщілин обличчя, вроджених вад щелепно-лицевої ділянки.

«Сподіваємося, що зможемо допомогти максимальній кількості діток і під час ще однієї місії наступного року: продовжити лікування і оперативні втручання. Я відчуваю, що маю відповідальність перед собою приїжджати на землю, де народилися і виросли мої рідні. Я відчуваю себе свідомим українцем і хочу допомогти маленьким українцям. Під час перебування у Львові ми якраз потрапили на дні, коли росіяни здійснили на Львів масштабну атаку дронів та ракет. За тисячі кілометрів від фронту ми відчули, яка жахлива війна», – розповів Роман Букачевський.

Цієї осені «ОХМАТДИТ» очікує на приїзд ще однієї команди американських спеціалістів.

 

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі