Актуальні теми:

Еліна Світоліна відкрила у Львові нові тенісні корти (фото)

10 вересня 2024 Львів, Спорт, Фото
Share Button
Нові тенісні корти у Львові відкрила третя ракетка світу в рейтингу WTA Еліна Світоліна.

У Львові, на вулиці Кастелівка, 8, повноцінно запрацювали нові муніципальні тенісні корти.

Про це пише пресслужба ЛМР.

На відкриття кортів та тренування до юних тенісистів приїхала відома українська тенісистка, третя ракетка світу в рейтингу WTA у 2017, 2018 і 2019 роках в одиночному розряді та бронзова призерка літніх Олімпійських ігор 2020 Еліна Світоліна.

“На кортах тренуватимуться вихованці комунальноі ДЮСШ №1, а згодом — на корти на реабілітацію запрошуватимуть військових і цивільних, що постраждали внаслідок війни (UNBROKEN Sport). Наша мета – створювати якомога більше можливостей для реабілітації”, — ідеться у повідомленні.

Чотири тенісні корти та дві роздягальні на міській землі побудував приватний інвестор – ТзОВ «Палац спорту «Україна». Спочатку тут тренуватимуться вихованці ДЮСШ №1, а згодом —  військові і цивільні, що постраждали внаслідок війни (UNBROKEN Sport).

«Я дуже рада, що ми відкриваємо у Львові відкриті корти. Коли я була тут взимку, мені казали, що скоро відкриються відкриті площадки для тренування, тож я не могла не приїхати сюди. Це класна мотивація для діючих тенісистів та чудова перспектива розвитку цього виду спорту серед людей. Люди будуть бачити, як грають теніс спортсмени, і теж хотітимуть хоча б спробувати цей спорт», – зазначає Еліна Світоліна.

З наступного тижня в певні години тут тренуватимуться тенісисти дитячо-юнацької спортивної школи, а в інший час усі охочі зможуть пограти в теніс. Для запису на корти та з’ясування деталей телефонуйте сюди: +380 (97) 827 77 42 (Наталія Бодня, директорка ДЮСШ №1).

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі