Актуальні теми:

Відтепер роботу асенізаторів у Львові контролюватиме виконком міськради

12 вересня 2024 Львів, Політика
Share Button
Асенізатори мають звернутись до міської ради щоби отримати дозвіл на роботу.

Львівська міська рада затвердила порядок визначення виконавців послуг зі збирання та транспортування стічних вод від об’єктів, які не приєднані до системи централізованого водовідведення. Тепер виконавчий комітет міської ради буде затверджувати список компаній, які мають право займатись асенізацією на території Львівської громади.

Про це повідомила пресслужба міськради.

Зараз оператори повинні мати лише угоди з Львівводоканалом на приймання стічних вод. З 11 жовтня, коли порядок набуде чинності, вони повинні будуть укладати угоди також із мешканцями чи юридичними особами, яким надають послуги.

“Щоб отримати рішення виконкому, кожен оператор повинен буде через ЦНАП подати заяву на ім’я директора департаменту ЖКГ з переліком необхідних документів та обов’язково з копією договору з Львівводоканалом на приймання стічних вод. Винести рішення та поінформувати про це заявника місто має впродовж 60 днів з моменту подання заяви” — йдеться в повідомленні управління інженерного господарства ЛМР.

Міська рада опублікує перелік затверджених асенізаторських компаній на своєму сайті й мешканці, які не  мають центрального водовідведення зможуть обирати оператора самостійно. До слова, нині чинні договори з Львівводоканалом на приймання стічних вод мають 26 операторів.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі