Актуальні теми:

Депутати Львівської міськради погодили викуп стадіону “Торпедо”

13 вересня 2024 Львів, Політика, Трафунки
Share Button
Садовий запевнив, що для викупу стадіону використають позабюджетні кошти.

Під час пленарного засідання сесії Львівської міськради 12 вересня, депутати погодили викуп у ПАТ АКБ “Львів” стадіону та будівлі стадіону на вул. Золотій, 40-А.

Про це повідомили під час засідання сесії Львівської міськради, пише “Еспресо.Захід”.

Депутати підтримали пропозицію про викуп у ПАТ АКБ “Львів” стадіону та будівлі стадіону на вул. Золотій, 40-А. Об’єкт складається із спортивного павільйону, що на плані позначений літерою “А-1”, душової, що на плані позначена літерою “Б”, туалету, споруди для освітлення, огорожі, воріт, хвіртки, вхідних сходів та футбольного поля.

“Одним із пріоритетних завдань Львівської міської ради є збереження та відновлення спортивної інфраструктури у м. Львові. Міська влада активно працює над проведенням низки заходів для залучення максимальної кількості мешканців до занять масовим спортом та реабілітації постраждалих від бойових дій. Тому рішення щодо викупу для суспільних потреб у ПАТ АКБ «Львів» обʼєкта нерухомого майна – стадіону та будівлі стадіону на вул. Золота, 40-а, є суспільно необхідним і вкрай актуальним”, – йдеться в пояснювальній записці до ухвали.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що у міськраді робитимуть усе можливе, щоб це були позабюджетні кошти.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі