Актуальні теми:

Нетверезий водій вантажівки збив 64-річну жительку Львівщини

13 вересня 2024 Кримінал, Львів, Трафунки
Share Button
Потерпілу госпіталізували з травмами.

У четвер, 12 вересня, в місті Турка Самбірського району сталася ДТП за участі вантажівки та 64-річної пішохідки. Внаслідок аварії жінка отримала травми, її госпіталізували.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як установили правоохоронці, подія трапилася близько 15:00 на вулиці Молодіжній. Водій вантажівки “Avia A-31”, 58-річний мешканець одного з сіл Самбірського району, здійснив наїзд на пішохідку, 64-річну мешканку Турки. Унаслідок аварії жінка отримала травми, її госпіталізували.

“Встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід”, — йдеться у повідомленні.

Поліцейські за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання — позбавлення волі на три роки з позбавленням водійських прав на п’ять років.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі