Актуальні теми:

У Львові на місяць частково перекрили три вулиці

16 вересня 2024 Життя, Львів, Трафунки
Share Button
У понеділок, 16 вересня, у Львові почнуть прокладати каналізаційні мережі на вулиці Зеленій, 111. Через це вул. О. Теліги та вул. Керченську частково перекриють на місяць.

Про це  повідомила пресслужба Львівської міської ради.

а вулиці Зеленій, 111 розпочнуть прокладати каналізаційні мережі. Через це на один місяць для руху транспорту закриють вулиці О.Теліги (на ділянці від будинку № 22а до вулиці Керченської) та вулицю Керченську (від будинку №13 до вулиці Зеленої). Роботи виконуватиме підрядна організація на замовлення будівельника, що зводить поруч житло.

Як уточнили в Личаківській районній адміністрації, по вулицях Керченській та Теліги громадський транспорт не курсує, відтак перекриття руху не спричинить незручностей для пасажирів.

Водіям приватного транспорту рекомендують обʼїжджати за такою схемою:

У Галицькій райадміністрації також повідомили, що з 16 вересня розпочнуть ремонтувати вулицю Кирила і Мефодія. Роботи триватимуть орієнтовно один місяць.

Планують відремонтувати дорожнє покриття на всій вулиці. Також відремонтують тротуар з непарної сторони, де розташовані зокрема дитячий садочок № 43 та Львівська лінгвістична гімназія.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі