Актуальні теми:

Львів’янин видурив в українки в Дубаї понад 36 тисяч гривень

20 вересня 2024 Кримінал, Львів, Трафунки
Share Button
28-річний львів’янин, використовуючи фейкові облікові записи, видурив в українки, яка перебувала за кордоном, понад 36 тис. грн.

Про це  повідомили у поліції Львівської області.

Підозрюваний створив фейкові посилання в одному з месенджерів та приєднався до групи «Українки в Дубаї», де розмістив оголошення про обмін валют. Зокрема, в оголошенні була пропозиція обміну дирхамів (офіційна валюта ОАЕ) на українські гривні на вигідних умовах.

На оголошення відгукнулась учасниця групи, українка, яка перебувала в місті Дубай. Вона погодилась обміняти гривні на дирхами. Підозрюваний створив фейкову квитанцію про перерахунок дирхамів та відправив потерпілій, з рахунку якої вже було списано 36 600 грн. Дирхамів жінка так і не отримала.

28-річному львів’янину повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скерували на розгляд суду. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Збитки потерпілій відшкодовано.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі