Актуальні теми:

МАФічне воскресіння: на місці кіоску з отруйним кебабом у Львові звели новий незаконний павільйон

23 вересня 2024 Львів, Трафунки
Share Button
У Львові на місці демонтованого МАФу, де люди отруїлися кебабом, відновлюють новий кіоск. Водночас, новий павільйон встановили без відповідних дозволів.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудуванняна Любомир Зубач.

“МАФічне воскресіння… Споруду на вул. Володимира Великого, в якій отруїлися люди і яку пів року тому місто змусило знести, знову повертають на це місце невідомі. Це тільки в Україні може так бути, щоб тимчасова споруда, яка стояла без жодних документів з 2017 року, яка захопила тротуар, в якій шаурмою отруїлися люди і яку врешті-решт місто змусило демонтуватися – знову повернулася! Нонсенс і неймовірна самовпевненість, навіть хамство, я б сказав”, — зазначає посадовець.

До слова, Франківська райадміністрація вже написала вимогу про повторний демонтаж споруди на ТЗОВ “Біля універмагу”, адже власники незаконного МАФу, за словами Зубача, “переховуються і не зізнаються – такий собі прихований героїзм”.

“Хочу їх розчарувати: поруч є камера, а отже, відео з тими, хто тишком-нишком порушував закон і монтував повторно МАФ на Володимира Великого, 59. Хто і коли – рано чи пізно все стане відомо”.

Крім цього, Франківська райадміністрація написала заяву в поліцію про захоплення комунальної землі.

“Ну і наостанок. Цей кейс дуже добре описує ситуацію із МАФами у Львові загалом. Хіба за окремими рідкісними випадками. Тому позиція міста незмінна – тимчасових споруд у громаді ставатиме менше, бо це не про чесний бізнес, не про європейський досвід і не про цивілізовані відносини між підприємцями і містом. Всім недобросовісним МАФістам і їхнім лобістам повідомляю: такі нахабні дії лише активізують наші дії в боротьбі з незаконними спорудами”, — додає Зубач.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі