Актуальні теми:

Українська Федерація Карате звинувачує начальника управління спорту Львівської міськради у порушенні етичних норм

Share Button
Дисциплінарний комітет Української Федерації Карате (УФК) провів розслідування діяльності анонімного каналу Антона Нікуліна “Тайны УФК” у соціальній мережі Telegram.

Як повідомили на офіційній сторінці Української Федерації Карате, начальника управління спорту Львівської міськради Антона Нікуліна підозрюють у створенні Telegram-каналу з дискредитацією Федерації. Канал був створений 14 вересня 2024 року. Там публікували інформацію стосовно діяльності керівних органів та членів Федерації.

Під час розслідування встановили, що до створення каналу причетний член президії Всеукраїнської громадської організації “Українська Федерація Карате” Антон Нікулін.

“Всі зібрані докази, зокрема скріншоти, доводять, що саме Нікулін Антон Володимирович був адміністратором Telegram-каналу “Тайны УФК” на момент його створення та додавання учасників 14 вересня 2024 року. Зміна статусу адміністрування та перехід каналу на публічний режим 15 вересня не заперечує того факту, що Нікулін Антон Володимирович був ініціатором створення каналу та причетний до його початкового адміністрування, а отже, і за його наповнення”, — йдеться у повідомленні.

“Виходячи з цього, Дисциплінарний комітет вирішив ініціювати перед Президією та Загальними зборами питання позбавлення Нікуліна Антона Володимировича членства в Українській Федерації Карате, а також – ініціювати перед Президією та Загальними зборами питання виключення пана Нікуліна зі складу Президії Федерації на чергових (або позачергових) Загальних Зборах УФК”, — йдеться у повідомленні.

 

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі