Актуальні теми:

У правоохоронців Львівщини вкрали сою на близько 2 мільйони гривень

25 вересня 2024 Кримінал, Львів, Трафунки
Share Button
Напередодні Червоноградська окружна прокуратура викрила незаконні посіви сої біля с. Новий Витків. Однак, поки тривало розслідування, невідомі за одну ніч скосили весь урожай та вивезли у невідомому напрямку.

Про курйозний інцидент розповів депутат Червоноградської районної ради Олександр Клімов.

За його словами,  у липні цього року Червоноградська окружна прокуратура виявила незаконний посів сої. За інформацією джерел, невідомі особи незаконно використали комунальні землі під посів урожаю сої.

“Самовільно засіяли майже 40 гектарів біля с. Новий Витків Червоноградського району. Було порушено кримінальне провадження за ст. 197-1. Самовільне зайняття земельної ділянки. Відповідно, слідство здійснювало Радехівське відділення поліції. Як мені розповіли, дохід, який могли отримати від продажу цієї сої, становив би близько 2 мільйонів гривень”, — зазначає Клімов.

Однак найцікавіше відбулося згодом. Зокрема, невідомі особи за одну ніч скосили весь урожай сої та вивезли у невідомому напрямку. Олександр Клімов підозрює, що без участі самих правохоронців не обійшлося.

“Щось мені підказує, що тут без самих поліцейських не обійшлося. З моменту викрадення минуло 10 днів, а поліція і далі “ганяється за привидами” і осіб, причетних до крадіжки, знайти не може”, — підкреслює він.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі