Актуальні теми:

На Львівщині затримали учасника групи фальшивомонетників, який намагався втекти за кордон

02 жовтня 2024 Кримінал, Львів
Share Button
Детективи територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області затримали ще одного учасника групи, причетного до розповсюдження підробленої іноземної валюти.

Про це повідомило ТУ БЕБ у Львівській області.

Дізнавшись про затримання спільників, які збували фальшиві долари, та обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, зловмисник намагався покинути територію України. Його затримали неподалік одного із пунктів пропуску.

За даними слідства, втікач разом з організатором схеми придбали у столиці підроблені банкноти номіналом по 100 доларів та привезли їх на територію Львівської області. За це чоловік отримав грошову винагороду та мав отримати відсоток від подальшого продажу підробленої валюти.

Фігуранту оголосили про підозру. Наразі його взяли під варту з можливістю внесення застави у сумі 908 тис. грн, а також у вигляді домашнього арешту в нічну пору доби.

Напередодні правохоронці затримали групу шахраїв, які збували фальшиву валюту в обмінниках Львівщини. Під час обшуків вилучили більше 220 000 гривень, понад 23 000 доларів, з яких 17 000 ймовірно з ознаками підроблення, а також 9 автівок преміум-класу та чорнові записи.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі