Актуальні теми:

На Львівщині відкрили мурал на честь загиблого командира другого батальйону ДУК “Правий сектор” Тараса Бобанича “Хаммера”

02 жовтня 2024 Війна, Львів, Трафунки
Share Button
У Стрию відкрили мурал Герою України, стриянину, командиру 2-го окремого батальйону ДУК "Правий сектор" Тарасу Бобаничу "Хаммеру".

Про це повідомили в Стрийській міській раді.

Начальник головного штабу ДУК “Правий сектор” Олександр Сачко під час відкриття стінопису вручив нагороду “Бойовий хрест корпусу” батькам Тараса Бобанича.

Тарас Бобанич у 2013-2014 роках брав участь у Революції Гідності. В тому ж році пішов на фронт. Загинув військовий 8 квітня 2022 року, прикриваючи побратимів під час бойового завдання на Ізюмському напрямку.

Вшанувати пам’ять Героя України приїхав Начальник головного штабу ДУК «Правий сектор» друг Олександр Сачко. Воїн вручив нагороди «Бойовий хрест корпусу» батькам Тараса Бобанича за те, що виховали незламного патріота рідної землі.

До слова, у Стрию на честь Тараса Бобанича в центрі міста відкрили іменну алею та встановили пам’ятну дошку на фасаді гімназії ( школа №9), де воїн навчався. Також цьому навчальному закладу присвоїли його ім’я.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі