Актуальні теми:

Перевізників зі Львівщини перевірять на готовність транспорту до роботи взимку

04 жовтня 2024 Автоділо, Львів
Share Button
У Львівській області працюють 45 перевізників, які обслуговують 526 маршрутів, а це понад тисячу автобусів на область.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Для контролю дотримання перевізниками безпечних та комфортних умов перевезень пасажирів, департамент дорожнього господарства видав наказ. Відповідно до нього, створили робочу групу, яка перевірятиме готовність автотранспортних підприємств до проходження осінньо-зимового періоду.

До складу робочої групи увійшли працівники управління транспорту департаменту дорожнього господарства ОВА, працівники відділу державного нагляду (контролю) у Львівській області державної служби України з безпеки на транспорті та Управління патрульної поліції у Львівській області.

Перевірки розпочнуться з 15 жовтня і триватимуть упродовж двох місяців.

«Першочергово звертатимемо увагу на заміну шин з літніх на зимові, справність обігріву лобового скла та салону автобуса, загальний технічний стан транспорту. Важливо, аби власники автотранспортних підприємств дотримувалися усіх нормативних вимог, необхідних для здійснення перевезення пасажирів. Якщо в результаті перевірок будуть зафіксовані порушення та неналежне обслуговування маршрутів, департамент прийматиме відповідні рішення», – розповів директор департаменту дорожнього господарства Орест Шуліковський.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі