Актуальні теми:

На Львівщині благодійний захід «Місто під Покровом» відвідала польська делегація

Share Button
У Мостиськах на Львівщині відбувся Благодійно-патріотичний захід «Місто під Покровом». Під час урочистостей була присутня делегація з Южноукраїнської і Охтирської громад та партнери з Польщі.

Про це повідомляє Мостиська міська рада.

“Наша громада має позитивний досвід співпраці з польськими колегами, а віднедавна – з Южноукраїнською та Охтирською міськими радами”, — зазначають у міськраді.

На благодійному заході був присутній Даріуш Пільшьняк – староста Клобуцького повіту, Даріуш Лапа – староста Пшеворського повіту, Богуслав Слабіцкі – вуйт гміни Орли, Павло Кузьменко – міський голова Охтирської міської територіальної громади, Марія Дроздова – заступниця голови Южноукраїнської міської територіальної громади, Марчін Пйотровський – керівник гуманітарної фундації “ФОЛЬКОВІСКО”.

Польська делегація подякувала організаторам за теплу зустріч та наголосила на важливості співпраці між громадами обох країн.

“Польсько-українське партнерство залишається надійною платформою для культурного, економічного та соціального обміну. Також з першим офіційним візитом на Мостищину прибули представники Охтирської та Южноукраїнської громад, що відкриває нові перспективи для партнерства”, — додають у громаді.

У міськраді підкреслили, що зустріч делегації стала наступним кроком на шляху до поглиблення співпраці між громадами, що сприятиме зміцненню єдності та розвитку місцевого самоврядування в Україні.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі