Актуальні теми:

Львівська компанія РІЕЛ увійшла до ТОП-10 забудовників України

21 жовтня 2024 Львів, Трафунки
Share Button
"520 тисяч квадратних метрів введено в експлуатацію".

Корпорація Нерухомості РІЕЛ увійшла до ТОП-10 забудовників України за кількістю зданих в експлуатацію квартир, посівши другу сходинку в рейтингу, складеному Forbes Ukraine та ЛУН.

З початку 2023 року РІЕЛ ввела в експлуатацію 3,209 квартир у восьми житлових комплексах, розташованих у Києві та Львові. У столиці здано 55% квартир, у Львові – 45%. Серед об’єктів – ЖК Ok’Land і Great у Києві та ЖК «Велика Британія», «Америка», «Ярославенка», «Голоські Кручі», «Містечко Підзамче», «Шенген» у Львові.

Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник зазначив, що компанія завершила майже всі проєкти, розпочаті до війни, і готова до нових ініціатив. Станом на лютий 2022 року РІЕЛ розпочала будівництво близько 600 тис. кв. м житла у Львові та Києві, з яких вже введено в експлуатацію 84%, що становить 520 тис. кв. м.

Наразі у Києві РІЕЛ будує три житлових комплекси та планує запуск двох нових проєктів на лівому березі Дніпра, а у Львові завершує будівництво шести комплексів, розпочатих до війни, та розпочала два нових проєкти. У листопаді та грудні планується запуск ще трьох проєктів – двох великих житлових комплексів і одного невеликого будинку.

Згідно з рейтингом ТОП-10 забудовників, у період з 2023 року по перше півріччя 2024 року в Україні було здано понад 25,350 квартир. Аналітики ЛУН зазначають, що темпи введення житла скоротилися на 45% порівняно з довоєнним періодом.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі