Актуальні теми:

Львівське дербі: “Карпати” виграли у матчі проти “Руху “

22 жовтня 2024 Львів, Спорт
Share Button
У понеділок, 21 жовтня, відбувся останній матч 10-го туру УПЛ-2024/2025. "Рух" у львівському дербі приймав "Карпати".

Про це пише “24 канал”.

Номінальні господарі з перших секунд кинулись атакувати ворота суперника, але з завершальним ударом виникали проблеми. Перші, справжні небезпечні моменти створили «Карпати». На 17-й хвилині Адамюк метрів з 30 завдав потужного удару воротам “Руха” – Ледвій парирує мʼяч на кутовий.

Після цього Очеретько міг двічі забивати після розіграшу кутового, але з початку захисник “Руха”, а потім Бруніньо завадили мʼячу вразити ворота хазяїв поля.

На 32-й хвилині Карабін сильно пробив з поза меж штрафної — Кемкін відбиває, а у Краснопіра на добиванні рефері фіксує офсайд. Через три хвилини Мирошниченко вчасно блокує мʼяч та рятує ворота “Карпат” після небезпечного розіграшу штрафного.

На 43-й хвилині Мирошниченко зі стандарту з правого флангу навісив у центр штрафної і Жан Педрозу чудовим ударом головою у дальній нижній кут відкриває рахунок у зустрічі — 0:1.

Наприкінці першого тайму між гравцями виникла сутичка, яку почали Мирошниченко та Климчук за підсумками якої арбітр показав обом футболістам по жовтій картці.

На початку другого тайму відбулась перша заміна у “Руха” – Притулу замінив Євген Пастух. На 56-й хвилині Очеретько та Бруніньо розіграли красиву комбінацію на лівому фланзі, але Очеретько попав в офсайд.

На 59-й хвилині Пономарьов знову кидає в бій свіжі сили. Замість Климчука та Підгурського вийшли Сапуга та Квасниця.

Через хвилину Бруніньо красиво жонглюючи, відав на Стеніо, але мʼяч після удару бразильця летить повз ворота. На 62-й хвилині вже подвійну заміну проводить Лупашко. У “Карпат” замість Очеретько та Бруніньо вийшли Шах та Підлепенець.

На 66-й за фол проти суперника отримує жовту картку Артур Шах. На 75-й хвилині стійка воріт «Карпат» рятує «зелено-білих» від гола після удару Романа.

Через хвилину Устименко вийшов на поле замість Невеса. На 80-й хвилині Федор пробив з-за меж штрафного майданчика – Кемкін відбиває. Квасниця добиває в дотик, але вище воріт.

Ще одна заміна у «Карпат» – Адамюка замінив Векляк.

Останні хвилини матчу пройшли з перевагою «Руху», але зрівняти рахунок у історичному дербі їм так і не вдалося. «Карпати» перемагають з рахунком – 0:1 завдяки голу Жана Педрозу.

“Карпати” вистояли й набравши 12 очок піднялись на восьму сходинку турнірної таблиці УПЛ. “Рух” з 13-ма балами сьомий.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі