Актуальні теми:

Жінці, яка вчинила наругу над могилами військових на Личаківському кладовищі, оголосили про підозру

Share Button
48-річна жінка пошкодила близько 40 могил військових.

Як повідомляє прокуратура Львівської області, 20 жовтня у Львові, на Личаківському цвинтарі у Меморіальному комплексі Героїв України жінка пошкодила надмогильні лампадки та вази з квітами. Мова йде про пошкодження на близько 40 могилах.

“Завдяки злагодженим діям правоохоронців вдалось оперативно встановити особу та її місцезнаходження. Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз”, – ідеться у повідомленні.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За процесуального керівництва прокурорів Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру 48-річній жінці в оскверненні могил осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації (ч. 2 ст. 297 КК України).

Нагадаємо, 20 жовтня повідомлялося, що невідомі пошкодили десятки могил військових, волонтерів та політв’язнів на Личаківському кладовищі. Попередньо у вчиненні вандалізму підозрювали психічно нерівноважену жінку, яка стоїть на обліку в психдиспансері.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі