Актуальні теми:

Скандальна львівська адвокатка Москва не змогла оскаржити запобіжний захід у суді

Share Button
Богдана Москва
6 липня Івано-франківський міський суд обрав запобіжний захід для адвокатки Богдани Москви — тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 2 мільйонів гривень.

Івано-Франківський апеляційний суд залишив без змін рішення про запобіжний захід львівській адвокатці Богдані Москві, яку підозрюють в організації схеми ухилення від мобілізації за хабарі.

Про це LVIV.MEDIA повідомили у суді.

Понад місяць тому, 6 липня, Івано-франківський міський суд обрав запобіжний захід для адвокатки Богдани Москви, яку затримали 5 липня під час отримання грошей від ухилянтів. Їй призначили тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 2 мільйонів гривень.

До слова, під час розгляду запобіжного заходу 6 липня захисники підозрюваної просили зменшити розмір застави оскільки він є непосильним для Богдани Москви, “оскільки кошти, що знайдені під час обшуку в неї вилучено, інших коштів вона не має, має захворювання, згідно з довідкою про доходи її річний дохід становить 45 000 гривень”.

Втім уже наступного дня Богдана Москва сплатила заставу та вийшла із СІЗО. Після цього вона подала апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді.

 

 

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі