Актуальні теми:

Ексрегіонал Писарчук купив земельну ділянку у Зимній Воді

28 серпня 2024 Економіка, Львів
Share Button
Ділянка призначена під будівництво та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

Компанія власника ринку “Південний” Петра Писарчука 27 серпня придбала землю під будівництво. За 5 млн грн компанія Писарчука “Айпіє-Л” отримала ділянку під туристичну інфраструктуру та заклади харчування, пише Lviv.media.

Земельна ділянка площею 6117 кв. м розташована на вулиці Логістичній у селі Зимна Вода поблизу Львова. Земля призначена під громадську забудову, а саме під “будівництво та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування”.

Стартова ціна лота, яку оголосила Зимноводівська сільрада, — 4 863 015 грн.

За право придбати земельну ділянку змагалися два учасники: ТОВ “Айпіє-Л” та Іван Таран. Обидва претенденти, запропонувавши свої ставки ще на початковому етапі, не підвищували їх протягом аукціону. Таран запропонував ту ж суму, що й початкова, тоді як “Айпіє-Л” дещо більшу суму — 4 911 645 грн. Відтак компанія Писарчука перемогла в аукціоні.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “Айпіє-Л” в основному займається орендою нерухомості. Крім того, неспеціалізованою торгівлею продуктів та напоїв, організацією конгресів та торговельних виставок та освітою в сфері спорту та відпочинку. 71% компанії належить Петру Писарчуку, ще 11% — його дружині Оксані Писарчук. Рештою володіють Христина Волівендер, компанія “Україна-ЛВ-ТУР” та Катерина Дацій.

Петро Писарчук — український політик, колишній член Партії регіонів, народний депутат України з 2002 по 2012 роки. Писарчуку належить ТЦ “Південний”, на вулиці Щирецькій.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі