Актуальні теми:

Львівська лікарка викупила за 1,2 млн грн три будівлі в Пустомитах

Share Button
Фонд держмайна продав на онлайн-аукціоні комплекс будівель у Пустомитах. Адміністративну будівлю разом зі складом та котельнею виставили на торги зі стартовою ціною в 1 грн, тоді як продати їх вдалося за 1,2 млн грн. В аукціоні перемогла львівська лікарка Ольга-Кароліна Маїк.

Як розповів міський голова Пустомитів, раніше в адмінбудівлі діяли Управління державної статистики, Державний архів та відділ Держземагентства у Пустомитівському районі. Однак останні пару років у приміщенні ніякі структури не працюють.

“Їх там давним-давно немає. Управління державної статистики взагалі ліквідували по районах і сконцентрували в області, Держземагенство теж провели реформу: тепер немає Пустомитівського району, тому укрупнили до Львівського району. Багато районних структур, які колись були у Пустомитівському районі — тепер вийшли на рівень Львівського,” — розповів Олег Серняк.

За даними Фонду держмайна, будівлі загальною площею 782,9 кв. м розташовані на вулиці Заводській, 10. Йдеться про триповерхову адміністративну будівлю (698 кв. м), яку побудували у 1970-х роках, котельню та склад. Зокрема, адміністративна будівля перебуває у задовільному стані, однак потребує ремонту. У приміщень наявні електропостачання, водопостачання та каналізація, що підключені до міських мереж. Фонд держмайна виставив будівлю на продаж зі стартовою ціною в 1 грн.

В аукціоні за право придбати комплекс будівель взяла участь всього одна учасниця — Ольга-Кароліна Маїк. Маїк викупила лот за 1 007 570 грн. Крім цього, вона має сплатити понад 200 тис. грн ПДВ.

До слова, Ольга-Кароліна Маїк є дерматовенерологинею і працює у Львівському обласному шкірно-венеричному диспансері.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі