Актуальні теми:

Львівська міськрада хоче продати землю в Рясному за майже 15 млн грн

Share Button
На ділянці розташована господарська споруда площею 111,6 кв. м, що належить приватній фірмі, а також залізнична колія довжиною 933,3 м.

Приватна компанія ТзОВ “Тригал” хоче викупити землю під будівництво виробничо-складських будівель у Рясному. Згідно проєкту ухвал, який оприлюднили 29 серпня на офіційному порталі міської ради Львова, міськраді розглянуть питання продажу цієї ділянки, пише LVIV.MEDIA.

Йдеться про ділянку площею 2,0538 га на вул. Професора І. Ковалика, 12-Б, у Шевченківському районі Львова. Земля належить до комунальної власності та використовується для розміщення будівель і споруд залізничного транспорту.

Компанія ТзОВ “Тригал” орендує ділянку до 2027 року, однак хоче викупити її. У 2017 році міськрада затвердила детальний план території району, згідно з яким передбачено створення виробничих зон, озеленених територій, доріг з твердим покриттям, залізничної колії, а також об’єктів громадської забудови, включаючи склад-гуртівню будівельних матеріалів, адміністративний корпус, інфраструктуру для автотранспорту, нежитлові будівлі та споруди виробничо-складського призначення.

На ділянці розташована господарська споруда площею 111,6 кв. м, що належить ТзОВ “Тригал”, а також залізнична колія довжиною 933,3 м.

Вартість земельної ділянки, відповідно до нормативної грошової оцінки, становить 14 млн 903 тис. грн. Для викупу землі “Тригал” повинно внести авансовий платіж у розмірі майже 3 млн грн.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі