Актуальні теми:

Львівська міськрада шукає нового продавця ЛеоКарт замість “Інтерпресу”

Share Button
Після відмови власника 50 кіосків продавати ЛеоКарт, Львівська міськрада оголосила про пошук нового оператора, який надаватиме послуги з обслуговування транспортних карток. Наразі придбати ЛеоКарт можна у 38 терміналах EasyPay та ще у двох точках продажу на головному вокзалі та у Ратуші.

Про це повідомили у Львівській міськраді.

“У звʼязку з цією ситуацією, ми розпочали пошуки іншого партнера для реалізації нашої послуги. Зокрема розглядаємо варіанти співпраці як з мережами супермаркетів у місті, так і з державними банками. Сподіваємось, за кілька днів матимемо більше інформації,” — повідомили у Львівавтодорі.

Напередодні компанія “Інтерпрес”, яка має у власності 50 кіосків, де досі продавали ЛеоКарт, також заявила, що передасть контрольний пакет власності підприємства (70% статутного капіталу) у подарунок громаді Львова.

Наразі транспортні картки можна придбати лише у 36 терміналах EasyPay та ще у двох додаткових точках продажу на площі Ринок та площі Двірцевій. Поповнити ЛеоКарт можна у тих же місцях, у терміналах EasyPay, а також онлайн через офіційний сайт Eshop ЛеоКарт та сервіси EasyPay.

Напередодні компанія “Інтерпрес” оголосила про припинення продажу та поповнення транспортних карток “ЛеоКарт” через збитковість.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі