Актуальні теми:

На Львівщині ДБР арештували майно братів проросійських екснардепів Медведчука і Козака вартістю 16 млн грн

Share Button
Йдеться про майно підприємства “Бетонбуд” загальною вартістю 16 млн грн, яке правоохоронці виявили та передали Агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

Про це повідомила пресслужба ДБР.

За клопотанням прокурорів Львівської обласної прокуратури арештовано і передано до Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) рухоме та нерухоме майно підприємства, яке спеціалізується на виробництві бетонних розчинів. Його бенефіціарами є рідні брати двох колишніх нардепів Віктора Медведчука і Тараса Козака.

Правоохоронці встановили, що на балансі підприємства “Бетонбуд” був необлікований ангар для сипучих матеріалів, обладнання для виробництва бетону, склад та офісне приміщення. Загальна вартість знайденого складає майже 16 млн грн. До того ж підприємство братів екснардепів ухилилось від сплати податків.

“Для цього у фінансово-звітній документації відображались неправдиві відомості щодо обсягів виробленої та реалізованої продукції, яка була насправді в рази більша, ніж в офіційно задокументованій. Внаслідок чого до державного бюджету не надійшло понад 75 млн грн податків” — йдеться в повідомленні Львівської обласної прокуратури.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі