Актуальні теми:

Пункт пропуску «Краківець – Корчова» відремонтує польська фірма за 19,5 млн євро

Share Button
На пункті пропуску побудують ділянку для автобусів та легкових авто.

В ДПСУ замовили розбудову пункту пропуску «Краківець – Корчова» на кордоні з Польщею за 19,5 млн євро. Ремонтні роботи виконуватиме відома польська будівельна фірма Unibep S.A.

Про це пише Zaxid.net.

У травні цього року Держмитслужба оголосила тендер на будівництво ділянки для легкового автотранспорту та автобусів та відновлення інфраструктури української частини наявного пункту пропуску «Краківець» на українсько-польському кордоні. Стартова ціна закупівлі становила 19,8 млн грн. В умовах тендеру вказано, що роботи фінансуються в межах кредиту від уряду Польщі, який Україна отримала ще у 2015 році. Роботи мають виконати до кінця 2027 року.

За умовами кредитної угоди, в тендері могли брати участь лише польські фірми. Вони мали працювати в Польщі три роки і підтвердити досвід будівництва або реконструкції будівель чи споруд із впорядкуванням прилеглої території. На тендер подалась лише одна компанія – польська будівельна фірма Unibep S.A., яка запропонувала виконати роботи за 19,5 млн євро. 31 липня Держмитслужба повідомила компанії про намір підписати договір про виконання робіт.

 

 

 

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі