Актуальні теми:

На «Книжковій площі» у Львові обміняли 4,5 тисячі книг

19 серпня 2024 Культура, Львів
Share Button
Напередодні у Львові організували масштабну «Книжкову площу», де впродовж дня охочі могли обміняти свої книги, а також взяти участь у цікавих дискусіях та майстерках.

У Львові організували масштабну «Книжкову площу», де впродовж дня охочі могли обміняти свої книги, а також взяти участь у цікавих дискусіях та майстерках. Загалом відвідувачі обміняли понад 4,5 тисячі книг.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

«У межах книгообміну «Книжкова площа» було обміняно понад 4500 книг. Це понад 4,5 тис. нових емоцій, роздумів, пізнань! Львівська муніципальна бібліотека зробила не просто грандіозну книжкову подію з насиченою дискусійною, поетичною та музичною програмою. Ми побачили, скільки нас, книголюбів, багато, як ми завзято шукаємо нові цікаві книги, як починаємо їх читати просто у парку, як найменші книголюби тягнуться до пізнання нового і проводять свій найкращий час на «Книжковій площі».

Це дуже надихає, адже таке масове захоплення літературою різного жанру, спраглість до нових знань, дбайливе відношення до книги – ознака високорозвиненого суспільства зі щасливим майбутнім», – повідомив Олексій Тарабан, керівник міського управління культури.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі