Актуальні теми:

У Львові поліцейські та представники ТЦК зробили рейд по нічних клубах

12 жовтня 2024 Львів, Трафунки
Share Button
У п’ятницю ввечері у Львові правоохоронці та працівники ТЦК перевірили нічні клуби у рамках мобілізаційних заходів.

Як повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, такі перевірки відбулися в кількох закладах міста, зокрема у нічному клубі EROS Show Bar, який розташований в центрі Львова.

У Львівському обласному ТЦК та СП спочатку відмовилися LVIV.MEDIA коментувати ситуацію, а згодом опублікували на своїй сторінці у Facebook допис, у якому пояснили, що метою рейдів є перевірка військовозобов’язаних громадян, зокрема їхніх документів:

“Нагадуємо, що в Україні відбуваються заходи з мобілізації військовозобов’язаних громадян України. Військовослужбовці ТЦК та СП у Львівській області спільно з працівниками правоохоронних органів проводять оповіщення військовозобов’язаних громадян щодо військового обліку під час дії воєнного стану”. Також у дописі зазначили, що правоохоронців залучають для запобігання можливим спекуляціям чи провокаціям під час проведення цих заходів.

Подібні заходи відбулися не лише у Львові, але й у кількох інших містах України, зокрема в Києві, Дніпрі та Харкові. Зокрема в Києві такий рейд відбувся після концерту “Океану Ельзи”, який проходив у Палаці спорту на честь 30-річчя гурту. Після завершення концерту, на виході з арени, глядачів зустріли десятки співробітників ТЦК разом з патрульною поліцією, які також перевіряли військово-облікові документи у чоловіків.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі