Актуальні теми:

На Львівщині збудують новий елеватор для зберігання зерна

Share Button
На Львівщині збудують новий елеватор на базі фермерського господарства, для того, щоб покращити логістику та зберігання зернових у регіоні. На Самбірщині вже заклали капсули під його будівництво.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

У селі Луки Самбірського району, на базі фермерського господарства “Агро-Центр” збудують новий елеватор для зберігання зернових культур. Урочиста закладка капсули під будівництво відбулася 11 жовтня. За словами зазначила т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмили Гончаренко, наразі в області діють 35 елеваторів, але цього все ще недостатньо для задоволення потреб.

“Цей проект має важливе значення для розвитку аграрної інфраструктури регіону, зокрема покращення логістики та збільшення ефективності зберігання зернових. Наразі в області функціонує 35 елеваторів, однак цього все ще не достатньо для забезпечення потреб області в місцях для зберігання, а тому і будівництво ще одного елеватора — це крок у бік збільшення потужностей регіону”, — пояснила Людмила Гончаренко.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі