Актуальні теми:

Маршалківський уряд Люблінського воєводства передав для Львівщини чотири генератори

09 серпня 2024 Львів
Share Button
Генератори особисто доправив радник воєводства та Голова Комісії Сейміка з питань регіонального розвитку та міжнародної співпраці Збігнєв Войцеховський.

Чотири генератори для Львівщини передав Маршалківський уряд Люблінського воєводства. Їх особисто доправив радник воєводства та Голова Комісії Сейміка з питань регіонального розвитку та міжнародної співпраці Збігнєв Войцеховський.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Потужність генераторів – від 5,5 до 8,5 кіловат. Підсилимо ними медзаклади нашої області, щоб, у разі перебоїв з електропостачанням, оперативно заживити апаратуру, від якої залежить здоров’я пацієнтів.

Віримо у наших оборонців та енергетиків і надіємося, що відімкнень вдасться уникнути, але наш обов’язок – бути готовими до всіх варіантів розвитку подій, особливо там, де від енергопостачання може залежати чиєсь життя.

Щиро дякую маршалку Люблінського воєводства Ярославу Ставярському та всьому Маршалківському управлінню за те, що ви на контакті з нами від першого дня великої війни і завжди щиро й оперативно відгукуєтесь на всі наші прохання про допомогу”, — ідеться у повідомленні.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі