Актуальні теми:

На Львівщині будівлю зі стартовою ціною в 1 грн продали за 8 млн грн

21 вересня 2024 Економіка, Львів
Share Button
Нежитлову будівлю в селі Майдан продали на аукціоні. Фонд Держмайна виставив споруду на продаж зі стартовою ціною в 1 грн, тоді як продали її за 8 млн грн.

Переможцем аукціону став Роман Свистунов, про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Нежитлова будівля площею 168 кв. м розташована на вулиці Шевченка, 96, у селі Майдан, що в Дрогобицькому районі. За даними Фонду держмайна, споруду з мансардою збудували у 1980 році. Земельна ділянка під будівлею має рекреаційне призначення. Фонд Держмайна виставив на продаж будівлю всього на 1 грн, а сума реєстраційного внеску для участі в аукціоні становила 1420 грн. Продати ж споруду вдалося в рази дорожче.

За право придбати будівлю позмагалися 26 учасників. Ще на етапі початкових заявок, ціна за лот зросла до 3,8 млн грн. Таким чином Денис Юморанов отримав можливість останнього ходу в кожному з раундів та бачити попередні ставки учасників. Вже в першому раунді ставку Юморанова перебила Анастасія Ткачук, запропонувавши майже на три мільйони більше за будівлю. У другому ж раунді ставку знову перебили, однак цього разу вже Роман Свистунов, так ціна за лот зросла до 8 млн.

 Зрештою переможцем аукціону став Свистунов, придбавши нежитлову будівлю у Майдані за 8 млн грн.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі