Актуальні теми:

Суд відмовив Львівській міськраді у знесенні гаража в Личаківському районі

Share Button
Львівська міська рада програла суд щодо гаража в Личаківському районі.

Личаківський районний суд м. Львова повністю відмовив у позові Львівської міської ради до Обслуговуючого кооперативу “ЖБК “Злагода” про знесення об’єкта самочинного будівництва, пишуть “Варіанти”.

Як йдеться у матеріалах справи, міськрада Львова подала позов проти кооперативу з вимогою знести самобуд – гараж площею 29 кв.м, що знаходиться у Личаківському районі Львова на земельній ділянці площею 0,0030 га.

Наразі висновки до свого рішення суд не опублікував.

“Зважаючи на складність у викладенні повного рішення суду, пов’язаною з потребою у обґрунтуванні доводів учасників справи, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини. Складання повного рішення суду відкласти на десять днів” – йдеться у повідомленні суду.

За даними аналітичної системи YouControl, Обслуговуючий кооператив “ЖБК “Злагода” зареєстрований з 2005 року у Львові, займається управлінням нерухомим майном за винагороду або на основі контракту. Кооператив належить львів’янину Богдану Цимбалісту, мешканцям Винник Ганні та Тарасу Джумакам, мешканцям Хмельницького Михайлу Хабалю та Андрію Морозу.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі