Актуальні теми:

У Львові ветеранський бізнес ознакують спеціальними наліпками

24 вересня 2024 Економіка, Львів
Share Button
У Львові бізнес військових та їхніх рідних почали ознаковувати наліпками "Підтримай бізнес ветерана". Їх вже отримали перші ветеранські підприємства: студія манікюру та швейні виробництва.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

На наліпках є QR-код з посиланням на мапу ветеранських бізнесів у Львові та регіоні. За словами директорки міського департаменту економічного розвитку Інни Свистун, вони мають привернути увагу мешканців і популяризувати справи, які розвивають родини захисників та захисниць.

“Спершу ми створили мапу ветеранських бізнесів. Поширили її серед усіх ветеранів, які отримали допомогу від міста, з пропозицією додати свій бізнес на мапу. Також ми вирішили розміщувати на вітринах ветеранських бізнесів спеціальне ознакування, щоб більше людей могли користуватись послугами і в такий спосіб також підтримувати ветеранів”, – каже Інна Свистун.

У мерії нагадують, що ветерани та ветеранки, які хочуть розпочати власний бізнес або розширити власну справу після демобілізації, можуть отримати спеціальні ваучери на суму до 300 тисяч гривень. Також програмою можуть скористатися їхні дружини та чоловіки, батьки, якщо ветеран або ветеранка неодружені, а також їхні повнолітні діти, що мають бізнес-ідеї. Наразі в місті вже видали понад 90 сертифікатів ваучерної підтримки.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі