Актуальні теми:

Землю біля Львова продали за 3,3 млн грн під об’єкти відпочинку

Share Button
Ціна землі протягом аукціону зросла майже на мільйон. Врешті лот придбала учасниця, яка перебила ставку суперниці на 1 гривню.

20 серпня ділянку під будівництво об’єктів відпочинку біля Львова продали на аукціоні за 3,3 млн грн. Ціна землі протягом аукціону зросла майже на мільйон, а лот придбала учасниця, яка перебила ставку суперниці на 1 гривню.

Про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale, пише LVIV.media.

Земельна ділянка площею 1562 квадратних метрів розташована на вулиці Львівській у селі Пасіки-Зубрицькі. Комунальна земля призначена під будівництво та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, тобто для організованого масового відпочинку населення і туризму. Давидівська сільрада виставила землю на продаж за 2 475 770 грн, але продати її вдалося майже на мільйон дорожче.

За право придбати ділянку позмагались три учасники: Роман Чепак, Єлизавета Катугіна та Аліса Мандзіновська. Ще на етапі початкових ставок, Мандзіновська запропонувала найвищу суму — 2 710 000 грн, тоді як суперники по 2 555 000 грн. Тим самим учасниця здобула перевагу — можливість бачити наступні пропозиції суперника та пропонувати ціну в кожному з раундів останньою. У першому раунді ставки двох учасниць майже зрівнялися, проте суму Катугіної — 2,8 млн — перебили на одну гривню. Те ж саме було і в другому та третьому раундах. Зрештою землю придбала Аліса Мандзіновська за 3 300 001 грн.

За даними YouControl, Аліса Мандзіновська раніше була зареєстрована як ФОП у Львові і займалася продажем та орендою нерухомості, свою діяльність припинила у 2019 році. Згодом займалася гуртовою торгівлею інших машин та устатковання, ця діяльність була припинена цього року.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі