Актуальні теми:

День шахтаря на Львівщині відзначили з атракціонами та веселощами (фото)

27 серпня 2024 Культура, Львів, Фото
Share Button
Сотні дітей радо спускалися з гірок, стрибали на батутах, крутилися на каруселі й ласували солодкою ватою.

25 серпня у Червонограді відсвяткували День шахтаря. Захід відбувся за ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького та його радника Ореста Кавецького.

Про це повідомляє “Офіс Шахтаря”.

“День шахтаря вже десятки років є для червоноградців чимось більшим, ніж чергове свято. Це символ того, що лік історії шахтарського Прибужжя триває, шківи на копрах крутяться, а робота у лавах і вибоях продовжується. Тяжкі часи для нашої держави вимагають стриманості у відзначенні будь-яких дат. Тому обрано формат організації активного відпочинку для дітей”, – ідеться у повідомленні.

За зверненням ГО “Офіс шахтаря”, за організаційної підтримки Червоноградської міської ради у парку було встановлено численні атракціони, якими безоплатно скористалися маленькі відвідувачі.

“Під час повномасштабної війни так важливо порадувати наших найдорожчих – дітей, подарувати їм свято”, – зазначив Кавецький.

Сотні дітей радо спускалися з гірок, стрибали на батутах, крутилися на каруселі й ласували солодкою ватою.

“Діти – наше майбутнє, заради них ми сьогодні боремося і в очікуванні перемоги України даруємо їм миті радості дитинства”, – наголосила Христина Кавецька, очільниця БФ “КАВА”.

“Адміністрація ДП “Львіввугілля”, ЛТО Профспілки Працівників Вугільної Промисловості України та Регіональне Об’єднання НПГУ м.Червоноград висловлюють подяку ГО “Офіс шахтаря” ОФІС ШАХТАРЯ та БФ “КАВА” за чудове свято для дітей шахтарів у день професійного свята їх батьків. Дякуємо воїнам ЗСУ за цю можливість! Віримо, що на наступний День шахтаря дитячий сміх звучатиме вже під мирним небом. Вистоїмо і переможемо. Слава Україні!” – додали у дописі.

Підписуйтеся на сторінку "Діло" у Фейсбук

Коментарі